Stressless

Stressless bliver produceret i Norge, og er kendt for deres behagelige komfort og lange levetid i både deres stole og i deres sofaer.
Stressless startede med at producere lænestole i 1971 ved den norske fjord, Sykkylven. De viser ofte de smukke omgivelser frem, når de skal ud og tage nye billeder af deres nye kollektioner.

Se Stella sofa
Se Wing
Tidligere
Næste

BalanceAdapt

Stressless har udviklet BalanceAdapt i deres signature stel. Det vil sige at stolen hjælper dig med at finde den rette position med små enkle bevægelser, som er med til at øge komfortoplevelsen. Lænestolens sæde og ryg vinkles efter din mindste bevægelse – i perfekt harmoni med din krop.

PowerLeg

Hvis du er træt af at din skammel står og flyder, så har Stressless udviklet PowerLeg, hvor du kan få en indbygget skammel på din lænestol. Den indbyggede skammel styrer du selv elektronisk. Den kan selvfølgelig laves med strømtilførelse,  og med batteri, så der ikke er nogen ledning.

Plus-system

Stressless er meget mere end bare gode lænestole, og pæne sofaer.
Stressless gør komfort til en videnskab, og har udviklet den bedste komfort til dig. De norske stolemagere, har udviklet et Plus-system, hvilket gør at når du læner dig tilbage, så følger nakken med, hvilket gør at du kan blive ved med at se tv.

Skandinavisk komfort

Bag det lækre læder eller det fine stof finder man en stol der er sat i verden hvor man kan mærke der har været stor viden om komfort og ingeniørkunst bag selve håndværket.

Kvalitet

Stressless bruger formstøbt koldskum, og metal som hovedingredienser til deres produkter, hvilket gør at du som kunde har har dine produkter kær i mange år!

Både sofaer & lænestole

Stressless er mest kendt for deres  lænestolen, men laver også lækre sofaer, som har komfort der er bygget op på samme måde som deres fantastiske lænestole.

Afspil video