Umage

Umage er en dansk designvirksomhed, som ikke er bange for at bryde med de normale  nordiske designnormer. De bryder tit med det traditionelle, hvilket har gjort at møbler som The Reader, Treasures, Conversation osv. er blevet favoritter hos mange af vores kunder. Umage blev i deres spæde start kendt for de lamper de lavede, hvor de blev  meget populære med deres fjerlampe, Eos. Derudover fulgte de op på deres  succes  med  Asteria serien. Umage er nu blevet mere og  mere  udbredt, specielt på grund af deres møbler, og deres evige kamp  om at udfordre det traditionelle møbellandskab.

Typisk kan du finde deres  møbler i 3 forskellige farver, en lys eg, mørk eg og så en sort  eg  –  dog er  den  lyse eg, den mest udbredte.
Derudover kan  man vælge  mellem 5 farver til deres stole, men hvis man vil kan man også finde en lækker læder og putte på.

Viser alle 2 resultater

 • Umage – A conversation piece stol

  7.499 DKK

  The Conversation piece stolen fra danske Umage, er den type stol som både er behagelig og utrolig elegant. Selve stoffet laves i forskellige farver, og selve stellet kan laves i eg sæbe som billedet, og for ellers i en mørk røget eg. Lænestolen er med dens runde former blevet et ganske populært møbel, og passer ind i de fleste hjem. I vores butik på Amager har vi den stående, samt. alle stof- og træprøver, så du skal være velkommen til at kigge forbi. The Conversation piece bliver også lavet i specialstof og læder, så hvis du er interesseret i at høre mere om det, så kan du kontakte os på info@wmliving.dk

  Vælg muligheder
 • The Reader lænestol

  8.942 DKK

  The reader fra Umage, er en lækker lænestol, som også kan bruges som loungestol, da den er yderst elegant. Lænestolen kan laves i 2 forskellige træfarver, og 3 forskellige farver stof, så man kan få stolen til at passe ind i lige netop din bolig. Vi har stolen stående i vores butik på Amager, så du skal derfor være velkommen til at kigge forbi og prøve den lækre stol. The reader bliver også lavet i specialstof og læder, så hvis du er interesseret i at høre mere om det, så kan du kontakte os på info@wmliving.dk

  Vælg muligheder

Viser alle 2 resultater

My text here