Ofte stillede spørgsmål

Nedenstående spørgsmål er nogle af de mest almindelige spørgsmål hos vores kunder.
Hvis du har andre spørgsmål, skal du blot sende dem til maw@mobler.dk.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har et problem eller et spørgsmål, der kræver øjeblikkelig hjælp, kan du ringe til os eller benytte vores live chat for at snakke med en kundeservicerepræsentant.

Hvis vi ikke er tilgængelige i øjeblikket, så send os en e-mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Oversigt over ofte stillede spørgsmål

Vi leverer til både Sjælland, Fyn, Jylland og alle brofaste øer i Danmark. På Sjælland leverer vi med vores egne servicemænd, og i resten af Danmark leverer vi med StepTransport.

På Sjælland hvor vi har vores egne servicemænd, tilbyder vi at bære møblerne ind, og vi tilbyder også at monterer dine nye møbler. Du kan læse mere om levering og service her. *Vi borer ikke i vægge, så vi sætter fx. ikke reoler op.

På Sjælland tilbyder vi at bortskaffe dine gamle møbler. Så når vi leverer dine nye møbler kan vi tage dine gamle møbler med. Det koster 499,- og du kan tilkøbe det ved at skrive til maw@mobler.dk

Vi har mange danske leverandører, hvoraf mange af dem producerer en stor del af vores sortiment i Jylland. Af danske brands som også producerer i Danmark har vi Skovby, Skalma, Søren Lund, Naver og mange flere. Generelt så producerer vores leverandører møbler til os i Europa, og så har vi meget få møbler som kommer fra Østen. Med leverandører som producerer tæt på os, kan vi også sikre en kortere leveringstid til kunden.

Ved køb for over 1500,- så har vi fri levering til Sjælland, Fyn, Jylland og brofaste øer i Danmark.

Semianilin er ægte læder, som har fået en let overfladebehandling, for at gøre den mere modstandsdygtig overfor hverdagens slidtage. Der for skal læderet stadig renses og have læderfedt, hvilket du kan købe her.

PU og kunstlæder ligner godt nok rigtig læder, men er det ikke. Derfor vil du heller ikke finde PU eller kunstlæder på slidflader på nogle af vores sofaer, da det ikke er åndbare materialer, og derfor vil du blive varm af at ligge i det. Du vil kunne finde PU & kunstlæder på nogle af vores spisebordsstole, da det er et praktisk materiale i forhold til madrester og andet smuds.

Vores 4 butikker er alle medlem af møblér som har hjemmesiden møbler.dk Men vores 4 møbelbutikker har et større udvalg og mange flere leverandører en vores kæde Møblér har, så derfor har vi lavet wengberg.dk hvor I kan se et bredere udsnit af vores store sortiment.

Vi har 4 butikker fordelt på Sjælland. Vores ene butik er placeret i København S og hedder Møblér med Wm Living. Vores anden butik hedder Møblér med Wengberg Ishøj, og har et butiksareal på cirka 1200 kvm i Ishøj ved motorvejen. De sidste 2 butikker ligger i Glumsø på Sydsjælland. Der har vi cirka 4500 kvm, og den ene butik er en specialbutik som kun har lædermøbler, og den anden butik har alle andre møbler.

Lige pt. sælger vi kun til Danmark, og for ellers så vurderer vi det fra gang til gang. Så hvis du vil høre om vi leverer til andre lande, så kan du kontakte os på maw@mobler.dk og skrive hvilke produkter du er interesseret i.

Kan du ikke finde de svar som du leder efter? Kontakt os