Tegneprogrammer

Mange af vores møbler, kan laves på over 100 forskellige måder, så derfor har vi tegneprogrammer til mange af møblerne, så du selv kan sidde og designe dit drømmemøbel. Så hvis du har en ide om hvordan din næste sofa, reol eller lænestol skal se ud, så kan du selv få lov til at være kreativ.

– Vores tegneprogrammer præsenterer bedst dine løsninger ved brug af computer.

Sofaer

Vores 3 sofa-serier Solution, Symfoni & Stamford kan laves på over 100 forskellige måder, og i mange forskellige stof- og lædertyper. Derfor har vi et tegneprogram til hver serie, hvor du kan få lov til at designe din egen drømmesofa. Du kan selv vælge mellem farver, størrelse på moduler, ben og hvilket fyld der skal i sofaen.

Reoler, skænke, tv-møbler & kommoder

Hos Square, Klim, Montana og Mistral bliver man tilbudt en lang række muligheder, hvor du fx. kan lave din egen reolopstilling, skifte mellem farver og hvilket materiale den skal være lavet i. Du kan selv vælge om du vil have en masse skuffer, hylder eller bare blande det hele som du selv har lyst til.

Lænestole

Hvis du leder efter kvalitet, og ikke er til standardvarer, hvor du kun kan vælge mellem 2 farver, så skal du følge med her. Hos Stressless og Conform finder du lænestole produceret i Skandinavien og kvaliteten er i top. Derudover kan du vælge mellem mange forskellige stole, og om du vil have stof eller læder. Stellene på lænestolene kan laves både i metal og træ og i forskellige træsorter.