Naver Collection

Nogle af vores produkter har vi på lager, og andre er der leveringstid på. Når du har lavet din ordre, så informerer vi dig om leveringstiden i din ordrebekræftelse og ellers kan du spørge os inden ordreafgivelse.

Viser alle 2 resultater

 • GM3640 Naver spisebord

  18.750 DKK

  "DANSK PRODUCERET" Dette spisebord fra danske Naver, er lavet i en virkelig lækker nanolaminat, som både gør bordet elegant, men også virkelig praktisk. Stellet på bordet er i hvidolieret eg, og giver en virkelig flot kontrast til den sorte nanolaminat. Spisebrodet er gjort klar til 4 tillægsplader, som hver målet 50 cm.

  Tilføj til kurv
 • Naver Straight spisebord

  25.075 DKK41.944 DKK

  Dansk produceret Naver Straight - GM 3500 Dette helt igennem fantastiske spisebord fra Naver, er et gennemført mesterværk, designet af Gramrode. Naver bruger Skandinavisk træ, hvilket har fået længere tid til at vokse, og er derfor blevet et bedre stykke træ. Straight bordet fra Naver ses her i en eg, men kan også laves i elm, vild eg, ask eller valnød. Bordet kan bestilles i 5 forskellige længder, og hvis man er interesseret i andre træsorter, skal du være velkommen til at kontakte os. Stolene som står til spisebordet på billedet her, er også Navers egne Tiger stole.

  Vælg muligheder

Viser alle 2 resultater

My text here