Spisestue

Viser 1–30 af 60 resultater

 • SM52 Skovby spisebordsstol

  2.499 DKK

  *Dansk produceret* SM52 fra danske Skovby er en lille elegant spisebordsstol, som med et lille elegant ryglæn kan bruges til mange forskellige spiseborde. Den  står her i en eg hvidolie, og på sædet er der monteret stof, men den laves dog også i læder. - Den laves også i forskellige træsorter.

  Tilføj til kurv
 • GM3640 Naver spisebord

  18.750 DKK

  "DANSK PRODUCERET" Dette spisebord fra danske Naver, er lavet i en virkelig lækker nanolaminat, som både gør bordet elegant, men også virkelig praktisk. Stellet på bordet er i hvidolieret eg, og giver en virkelig flot kontrast til den sorte nanolaminat. Spisebrodet er gjort klar til 4 tillægsplader, som hver målet 50 cm.

  Tilføj til kurv
 • SM63 Skovby spisebordsstol

  3.899 DKK

  Spisebordstolen SM63 fra danske Skovby, har en fantastisk komfort, og med de pæne træben, kan man få stolen  til at passe til de fleste spiseborde. SM63 ses her i en blød sort læder, og  med ben i hvidolieret eg.

  Tilføj til kurv
 • SM58

  3.699 DKK

  *DANSK PRODUCERET* SM58 spisebordsstol fra Skovby er en klassiker, som laves i sort læder, og med stålben.

  Tilføj til kurv
 • Skovby SM26 spisebord

  17.499 DKK

  *DANSK PRODUCERET* SM26 spisebord fra danske Skovby er en lillebror til SM27, som er 155 cm langt. Det står her i en valnød lak finer, og kan blive 308 cm. Der hører 3 tillægsplader med til bordet, som også er i valnød lak finer.

  Tilføj til kurv
 • Tulip Spisebordsstol – Naver

  4.089 DKK

  Tulip spisebordsstol fra Naver Tulip stolen er lavet af en 3D skal af finer, hvilket gør at man kan lave den pæne form. Tulip laves i valnød, eg og sortbejdset. Spisebordsstolen her laves med sæde i Semi-anilin læder og med stel af rustfrit stål eller med et sort træstel.

  Tilføj til kurv
 • Tiger spisebordsstol – uden armlæn

  5.491 DKK

  DANSK PRODUCERET Tiger stolen fra danske Naver Collection er efterhånden blevet en design-klassiker og er en yderst populær spisebordsstol. Spisebordsstolen ses her i en valnød, og med Navers lækre læder på. Stolen bliver produceret på Gramrode møbelfabrik, efter alle kunstens regler, hvor detaljer og håndværk er i højsædet. Stolen laves også i med sort stål, og andre farver læder – så hvis det er et ønske, skal I være velkommen til at kontakte os. Tiger stolen laves også med armlæn, som du kan se her.

  Tilføj til kurv
 • SM24 spisebord

  23.499 DKK

  Sm24 er en klassiker fra danske Skovby, fordi at alt det som Skovby er gode til, viser det i Sm24. Spisebordet kan forlænges med hele 6 tillægsplader, som hver er 50 cm. I magasinet under spisebordet, kan der være 3 tillægsplader. Når du køber Sm24, hører der altid 3 tillægsplader med. Sm24 kan med 3 tillægsplader blive 356 cm. Spisebordet ses her i en eg sæbe, men laves også i andre træsorter, og behandlinger. Hvis du er interesseret i at høre om andre træsorter,  så kan du skrive i chatten ude til højre, og så skal vi nok finde priser,  og evt. billeder.

  Tilføj til kurv
 • SM65 Spisebordsstol

  5.099 DKK

  SM65 fra danske Skovby er en af de spisebordsstole, hvor komforten er helt i top, da du både har polstring på ryg og på sæde, samt. støttende armlæn.' Sm65 ses her i en sort læder, og med valnød stel, og der findes selvfølgelig andre muligheder for både træsort, og polstring. Hvis du er interesseret i at høre om andre træsorter,  så kan du skrive i chatten ude til højre, og så skal vi nok finde priser,  og evt. billeder.

  Tilføj til kurv
 • SM95 spisebordsstol

  3.899 DKK

  Sm95 spisebordsstol fra danske Skovby, er en spisebordsstol med høj ryg, og har et let udtryk. Spisebordsstolen står her med et pænt lædersæde og træet er i en eg hvidolie, men kan også laves i ændre træsorter, og behandlinger. Hvis du er interesseret i at høre om andre træsorter,  så kan du skrive i chatten ude til højre, og så skal vi nok finde priser,  og evt. billeder.

  Tilføj til kurv
 • Sm98 Spisebordsstol

  4.799 DKK

  Sm98 fra danske Skovby er en fryd for øjet, lige så vel som den er en fryd for kroppen. Spisebordsstolen ser enkel ud, men har en lækker komfort, og er en af de stole man kan sidde på i længere tid. Den ses her i en eg hvidolie, med et sort lædersæde, og stålben.

  Tilføj til kurv
 • Velvet vitrineskab

  17.250 DKK

  Velvet vitrinen fra danske Kristensen & Kristensen er en meget atypisk vitrine da den er ret lav og elegant i forhold til mange andre vitrineskabe. Derimod har vitrinen 3  glaslåger, hvor andre ofte er lavet med 2 lange høje låger. Selve benene er i sort stål, som har en god højde, og får vitrinen til at se let ud.

  Tilføj til kurv
 • Andersen S20 Vitrine

  27.950 DKK

  S20 vitrinen er en nyfortolkning af den klassiske vitrine, som ofte kan fremstå meget tung. Det har Andersen Furniture lavet om på med deres S20 vitrine, som her er i en hvidpigmenteret eg. Vitrinen har glaslåger, og så er der indbygget skjulte LED lyskilder ved hylderne, som giver et blødt og behageligt lys.

  Tilføj til kurv
 • Andersen S5 Opbevaringsmøbel

  23.950 DKK

  S5 fra danske Andersen Furniture er et opbevaringsmøbel, som ikke kræver den store plads, og er yderst praktisk med den måde som den er delt op på. S5 kan her på Wengberg.dk vælges i en eg sæbe, hvor du så kan vælge mellem to forskellige farver front.

  Vælg muligheder
 • Andersen S3 opbevaringsmøbel

  24.950 DKK

  S3 fra Andersen furniture er endnu et pletskud som er designet af byKATO. S3 skænken er den frække dreng i klassen, med sin lidt uortodokse skæve indretning, som både har skuffer i forskellige størrelser, samt. skabslåger i forskellige størrelser, hvilket gør at man kan opbevar mange forskellige ting i den.

  Vælg muligheder
 • Tradition Spisebordsstol

  4.125 DKK

  Tradition spisebordsstol er en klassisk dansk spisebordsstol, i en pæn eg hvidolie, og hvor man tilmed har sat en lækker læder på sædet.

  Tilføj til kurv
 • Freja Spisebordsstol

  4.225 DKK

  Freja spisebordsstol er fra danske Findahl, som laver disse fantastiske spisebordsstole ovre i Jylland. Freja har en rigtig god komfort, da den både har et lækkert fletsæde, men også armlæn,  så du kan sidde i længere tid ved spisebordet. Den ses her i en eg hvidolie, med et smukt fletsæde.

  Tilføj til kurv
 • Springer Spisebordsstol

  3.375 DKK

  Springer spisebordsstol fra Danske Findahl er et  godt bud på en god spisebordsstol med god komfort, da du har den runde ryg, et meget lille armlæn, og så en sædepude. Den ses her i en ubehandlet eg, og betrukket er betrukket med en sort læder.

  Tilføj til kurv
 • Pippolo Tillægsplader

  1.799 DKK

  2 stk. tillægsplader til Pippolo spisebord i  hvid laminatplade med sort kant.

  Tilføj til kurv
 • Pippolo Spisebord

  2.999 DKK

  Pippolo spisebord er et pænt bord med afrundet hjørner, i stedet for skarpe kanter. Bordpladen er i hvid laminat, hvilket vil sige at den er vedligeholdelsesfri, og skal bare have en fugtig klud engang imellem. Derudover har man lavet en sort kant på bordet og matchende sortmalet træben. - Der er plads til at udvide bordet med 2 tillægsplader.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Taco spisebord

  Tilbud 1.999 DKK 1.499 DKK

  *Fast lav pris* Vores Taco spisebord laves i hvid, og er Ø110 cm. Det smarte ved Taco spisebord er spisebordsbenene ikke sidder ude i siden, men inde i midten, så de vil ikke stå i vejen. Taco er designet med runde former i en MDF med laminatbordplade, og har en flot tubel sokkel i malet metal. Derfor kan der sidde ret mange personer rundt om bordet selvom det kun er Ø110 cm.

  Tilføj til kurv
 • Saks spisebordsstol

  2.999 DKK3.780 DKK

  Saks spisebordsstol er fra Kristensen & Kristensen, som både laver skønne spisebordsstole og spiseborde der passer til. Her har Saks stolen en lækker læder på, og du kan vælge mellem sort og cognac.

  Vælg muligheder
 • NorD spisebord L200

  13.197 DKK13.799 DKK

  Nord spisebord har her et stel i eg hvidolie, og så man kan selv vælge om man vil have overfladen med en laminat i stonelook, eller om man vil have en massiv eg hvidolie, som matcher stellet. Der er butterfly udtræk i bordet,  så derfor hører der også en tillægsplade med til bordet, som sidder i. NorD spisebord er med i den flotte Nord-serie, hvor man både kan få matchende stole, reoler osv.

  Vælg muligheder
 • Skovby SM118 spisebord

  8.999 DKK

  SM118 spisebordet fra danske Skovby  er et let bord, som man kan finde plads til i de fleste boliger. Bordpladen er  i stengrå laminat, som er en laminat der har lidt struktur og gør bordpladen mere livlig. Selve stellet er i massiv hvidolieret egetræ, hvilket gør den pæne eg lidt lysere end normalt. Derudover kan der tilkøbes to tillægsplader, så bordet kan forlænges til hele 232 cm.

  Tilføj til kurv
 • Hindsgavl spisebord

  13.497 DKK

  Dette flotte spisebord fra Casø, har en overflade af sildeben i eg hvidolie,  og stel i sortlakeret stål, som giver en flot kontrast. Bordet  er delvist massivt, og er lavet i 200 x 90 cm, hvilket gør til både familien og andre gæster. Møblér med Wengberg i Glumsø har et kæmpe Casø studie, som bestemt er værd at tage forbi.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Tiger stol – Med armlæn

  Tilbud 4.396 DKK5.242 DKK

  DANSK PRODUCERET Tiger stolen fra danske Naver Collection er efterhånden blevet en design-klassiker og er en yderst populær spisebordsstol. Stolen bliver produceret på Gramrode møbelfabrik, efter alle kunstens regler, hvor detaljer og håndværk er i højsædet. Stolen laves også i med sort stål, og andre farver læder - så hvis det er et ønske, skal I være velkommen til at kontakte os.

  Vælg muligheder
 • Naver Straight spisebord

  25.075 DKK41.944 DKK

  Dansk produceret Naver Straight - GM 3500 Dette helt igennem fantastiske spisebord fra Naver, er et gennemført mesterværk, designet af Gramrode. Naver bruger Skandinavisk træ, hvilket har fået længere tid til at vokse, og er derfor blevet et bedre stykke træ. Straight bordet fra Naver ses her i en eg, men kan også laves i elm, vild eg, ask eller valnød. Bordet kan bestilles i 5 forskellige længder, og hvis man er interesseret i andre træsorter, skal du være velkommen til at kontakte os. Stolene som står til spisebordet på billedet her, er også Navers egne Tiger stole.

  Vælg muligheder
   • 180 cm
   • 210 cm
   • 240 cm
   • 270 cm
   • 300 cm
 • NorD highboard

  13.999 DKK14.698 DKK

  Her ses det pæne highboard fra den pæne NorD serie, som både har skuffer, skabe og hylder. Det er lavet i lækkert egetræ, som har fået en hvidolie, som gør træet lidt lysere, og får ellers det tunge møbel, til at virke lidt lettere. Man kan med fordel tilkøbe 2 LED-lys, som kan hjælpe med at lyse lidt  op i det rum, som det pæne highboard skal stå i.

  Vælg muligheder
   • Lys
   • Uden lys
 • NorD skænk

  12.799 DKK

  Skænken fra NorD-serien er udstyret med 2 låger, og 4 skuffer midten, hvilket gør at den til et alsidigt opbevaringsmøbel. Den produceres i eg hvidolie, og har helt lige kanter, som får den til at fremstå elegant og helt i tråd med den nordiske stil. I samme serie findes der også en vitrine, som passer til skænken.

  Tilføj til kurv
 • NorD vitrineskab

  12.597 DKK13.996 DKK

  Vitrinen fra NorD-serien er er det perfekte opbevaringsmøbel, da vitrinen er rummelig, og har mange hylder. Det er muligt at tilkøbe LED-lys til vitrinen, ligesom man kan se på billedet. Det giver vitrinen en flot udstråling, og er også med til at skabe lys i det rum, man vælger at sætte vitrinen i. I vores butik i Glumsø, har vi et kæmpe NorD-studie, hvor du kan se langt størstedelen af mulighederne.

  Vælg muligheder
   • Lys
   • Uden lys

Viser 1–30 af 60 resultater