Spisestue

Spisestue

I spisestuen sætter vi os ned efter en lang dag, og nyder hinandens selskab.

I spisestuekategorien har vi fokus på de 2 typer møbler som oftest udgør spisestuen – nemlig spisebord og spisebordsstole.
Vi har mange forskellige typer spiseborde som fx. plankeborde, spiseborde med forskellige slags udtræk og så kan man selvfølgelig vælge mellem massiv træ, laminat og finér. Her på hjemmesiden har vi ikke alle mulighederne tilgængelige for farver af laminat eller træ – men hvis du ser et spisebord som du godt kan lide, men du foretrækker det i en anden farve, så spørg os endelig .
Det samme gør sig gældende når det kommer til størrelse på spisebordene som du kan se. Mange af dem kan laves i forskellige størrelser, men er måske ikke lavet som en mulighed her. Derfor må du hellere kontakte os en gang for meget end en gang for lidt.
Mange af vores leverandører af spiseborde er velkendte navne som Skovby, Naver, PBJ og Kristensen & Kristensen.
Vi sidder efterhånden længere tid ved vores spisebord, og når vi har gæster bliver vi ofte siddende ved spisebordet i stedet for at gå ind i stuen.
Det stiller krav til vores spisebordsstole da de både skal være lette og pæne, men samtidig skal vi have en god komfort i dem, da vi bruger lang tid på vores spisebordsstole.

  

Viser 1–32 af 171 resultater

Viser 1–32 af 171 resultater