Stue

Viser 1–30 af 113 resultater

 • Tilbud

  Scot Stressless lænestol med indb. fodskammel

  Tilbud 31.340 DKK 25.072 DKK

  "Produceret i Norge" Her har vi at gøre med at gøre med en eksklusiv lænestol fra Stressless, med en rigtig lækker seminailin Paloma læder på. Scot lænestol har indbygget skammel, som styres med en fjernbetjening. Man kan tilkøbe varme, og massage til Scot stol. Lænestolen kan kun købes hos Møblér.

  Vælg muligheder
 • Natuzzi Edition C054 hjørnesofa

  43.529 DKK49.029 DKK

  Natuzzi Edition! C054 sofaen fra Natuzzi er en kvalitetssofa, til de personer som holder af flot design, og god komfort. Sofaen har manuelle nakkestøtter, vip i armlæn og laves  i forskellige typer læder, som er bløde  og åndbare. I sæderne på sofaen har vi lagt  koldskum i, for at sikre god komfort, og lang levetid.

  Vælg muligheder
   • Højrevendt
   • Venstrevendt
 • Herman Natuzzi Italy sofa

  82.499 DKK

  "PRODUCERET I ITALIEN" Herman chaiselongsofa fra italienske Natuzzi, er den type sofa, hvor man har designet den perfekte sofa, samtidig med at du har en god komfort. Der er lagt koldskum og dun i sofaen, så du både har den lidt faste, men samtidig en blød komfort. Chaiselongsofaen  her står i Natuzzi Italys fineste Status læder, som er blød og lækker.

  Tilføj til kurv
 • Stamford Basic 2621 sofa med open end

  12.486 DKK

  Stamford Basic er en enkel og flot sofa med open-end som gør den mere åben og let. Samtidig har den lyse ben på i eg som er 20 cm, hvilket gør den elegant at se på, og samtidig praktisk, da man kan komme ind med støvsugeren. Sofaen er betrukket med gråt stof i dessin Beach, som er et slidstærkt stykke stof, og som gøre at sofaen vil være pæn mange år frem. I sædepudderne har vi  lagt koldskum i, da det har den bedste bæreevne, og gør at sofaen  vil holde en pæn form mange år  frem.

  Vælg muligheder
   • Højrevendt
   • Venstrevendt
 • Visby 2,5 + 2 pers. sofa

  14.992 DKK

  Dette Visby sofasæt er kvalitetssofaer med koldskum i sædet, og Nozag fjedre i bunden,  som sikre sæderne en lang levetid, og en rigtig god bæreevne. Visby 2,5 + 2 består af en Visby 2,5 pers. sofa samt 2 pers. sofa, der har målene 226 cm og 176 cm. Sofaen er udstyret med pæne sorte træben, som givet en god kontrast til det lysegrå stof i dessin Pico.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Houston sofa med open end og chaiselong

  Tilbud 19.998 DKK 9.999 DKK

  Houston er en meget elegant sofa som er udstyret med et stykke tekstil som minder meget om læder.  Det er et mocca farvet Kentucky stof, som er virkelig behageligt at sidde i. Houston har mange sidepladser, og er ideel til at have familien og vennerne på besøg. Sofaen har koldskum i sæde, hvilket gør at sædet holder sin form i lang tid. Der er  bollfiber og poleyether i ryg som gør ryggen lidt blødere end sædet da ryggen ikke udsættes for et lige så hårdt tryk. Sofaen måler 294 x 210, hvor chaiselongen er 159 cm. Obs. Sofaen kan vendes begge veje, hvilket man bestemmer ved bestilling. (På billedet er den venstrevendt)

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Symfoni hjørnesofa

  Tilbud 36.435 DKK 27.326 DKK

  Symfoni sofaen ses her betrukket med mørkebrun Waxanilinlæder, som en meget naturlig og blød læder. Derudover har vi sat nogle lette sorte stålben på sofaen, så den ser elegant ud. I sædepuderne har vi lagt cozy skum i, hvilket giver sofaen et mere rundt look, samtidig med at den kommer til at se mere indbydende ud. Symfoni er en sofa-serie, hvor nærmest alt kan lade sig gøre i forhold til længde, farve, ben og armlæn.

  Tilføj til kurv
 • Visby sofa med chaiselong

  8.874 DKK

  Visby chaiselongsofa, er en af mange  udgaver man kan få Visby i, da det er en alsidig sofa-serie. Visby kan laves i forskellige farver, og kan selvfølgelig også spejlvendes, så den passer perfekt til din stue. I sidepuden har koldskum, som sikrer dig en behagelig komfort, og en lang levetid, da det er en fast skum.  

  Vælg muligheder
   • Højrevendt
   • Venstrevendt
 • Torino hjørnesofa m. chaiselong

  19.999 DKK

  Torino hjørnesofa, er udstyret med en kæmpe chaiselong, som får sofaen til at ligne en flydersofa, som de fleste drømmer om. Derudover har vi sat nogle høje metalben på sofaen, så man kan gøre rent med støvsuger under. Torino sofaen er monteret med mørkegråt stof i dessin Danny,  som er slidstærkt.

  Tilføj til kurv
 • Columbia 2 pers. sofa

  8.495 DKK

  Columbia 2 pers. sofa fra Skalma, er klassisk dansk design, når det er bedst. Selve armene er i en lækker lys bøg, med rund kant, og en pæne detaljer. Stoffet, som man har betrukket sofaen med er antracitfarvet uldstof dessin 223, som er meget slidstærkt.

  Tilføj til kurv
 • Columbia 3 pers. sofa

  10.550 DKK

  Columbia 3 pers. sofa fra Skalma, er klassisk dansk design, når det er bedst. Selve armene er i en lækker lys bøg, med rund kant, og en pæne detaljer. Stoffet, som man har betrukket sofaen med er antracitfarvet uldstof dessin 223, som er meget slidstærkt.

  Tilføj til kurv
 • Columbia 3+2 pers sofa

  19.045 DKK

  *Dansk produceret* Columbia-sættet fra Skalma bliver lavet ovre i Jylland i Skals, hvor de har for vane at producere kvalitetsmøbler. Det samme gør sig gældende her med Columbia sofasæt, hvor der er Bøg på armene, og antracitfarvet uldstof dessin 223, som er meget slidstærkt. Det er klassisk dansk design, når det er bedst, og så er der koldskum i sædehynderne, og polyetherskum i ryggen. 3 pers. sofa måler 205 i længden, og 2 pers. sofa måler 148 cm.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Orion Lænestol

  Tilbud 9.725 DKK 8.266 DKK

  Orion lænestol fra svenske Conform er et godt bud på en lounge stol ligesom Conforms Shabby stol. Den er specielt til dem der vil have en lækker stol, men på 4 ben i stedet for en drejestol. Lænestolen er designet af Lenka Teilsmann, og du kan vælge den i Conforms lækre Fantasy læder, som er en semianilin læder, som har fået en lille overfladebehandling, så den er praktisk.  

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Shabby skammel

  Tilbud 3.800 DKK4.046 DKK

  Shabby skamlen, hører  til den flotte Shabby  loungestol, og leveres selvfølgelig i de samme farver, og type læder.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Shabby lounge stol

  Tilbud 8.708 DKK9.558 DKK

  Shabby loungestol fra Conform er et flot møbel, som både kan laves med, og uden arme. Her på Wengberg.dk kan du se den i 2  forskellige muligheder for læder.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Joy Drejestol lav

  Tilbud 9.905 DKK 8.419 DKK

  Joy lænestol er en af de mindre drejestole, og som ikke virker lige så stor og tung som mange andre lænestole gør. Den er udstyret med Conforms swing-back funktion, så når du rejser dig fra stolen, så drejer stolen selv på plads. Du kan se drejestolen her i Fantasy læder, som er en blød semianilin læder.

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Flow skammel

  Tilbud 4.240 DKK 3.604 DKK

  Til enhver god lænestol tilhører en skammel. Så selvfølgelig har Flow stolen også en skammel, i det samme sorte Fantasy læder.  

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Flow Drejestol

  Tilbud 14.640 DKK 12.444 DKK

  Flow drejestol fra svenske Conform er en elegant stol, men ser samtidig bastant ud med den flotte sokkel. Flow ses her som drejestol, men kan også laves med 4 fødder, hvis man foretrækker det. - Lænestolen ses her i en lækker sort Fantasy læder, som er en blød semianilin læder, som har fået en lille overfladebehandling.

  Tilføj til kurv
 • Houston 3+2 pers. sofa

  14.498 DKK

  Houston sofasæt er betrukket med gråt stof i dessin Kentucky, som ligner en læder, men som rent faktisk er stof - og så er det endda slidstærkt. - Den kan også laves i andre farver - til samme pris. Sofasættet består henholdsvis af en 3- og 2,5 pers. sofa med målene 226 og 212 cm, så du får et yderst rummeligt sofasæt med plads til at slænge sig eller samvær med hele familien eller gæster.

  Tilføj til kurv
 • Coffeebreak sofabordssæt

  3.999 DKK

  *Fast lav pris* Coffeebreak sofarbordssæt er et enkelt, men ogs praktisk sofabordssæt, da det ene bord kan gå under det andet, så det ikke fylder, men lige så snart du får gæster kan du trække det lille bord ud. Bordpladen er i en  massiv hvidolieret eg som er 22mm, og så har man sat et sort stel på i metal.

  Tilføj til kurv
 • Visby 2,5 pers. sofa

  2.999 DKK

  *Fast lav pris* Visby sofaen ses her som en 2,5 pers. sofa og er betrukket med mørkegrønt stof i dessin Sintra og har sorte lette metalben, som er med til at gøre sofaen elegant.

  Tilføj til kurv
 • Bardolino sofa 3+2,5 pers.

  42.000 DKK

  Vores Bardolino sofasæt er et lækkert og blødt sofasæt, da der er lagt en dun-top sædet, hvilket også gør puden lidt rundere og som kan være med til at gøre en sofa mere indbydende. Bardolino sofaerne er betrukket med sort semianilin læder i dessin 70, som er en blød læder, der har fået en let overfladebehandling hvilket gør at læderet ikke suger. Samtidig er det kun en let behandling, så læderet ånder stadig, så man sidder ikke og sveder i den. Den har fået sat  enkle sorte metalbenpå, som bidrager til det lette udtryk.

  Tilføj til kurv
 • Portland lænestol med indbygget fodskammel

  19.999 DKK

  Portland drejestol er en god lænestol, og så er den betrukket med sort semianilin/spalt læder. Den semianaline læder er en blød læder, som har fået en overfladebehandling, så den ikke suger, men den er samtidig ikke helt lukket, så læderet stadig ånder. Hvis man til hverdag ikke har plads til at have en skammel stående, så er der lavet indbygget fodskammel med el-funktion, så den kun er fremme, når du skal bruge den. Selve stellet er et elegant stel i blankt metal.

  Tilføj til kurv
 • Sidney Lænestol med indbygget fodskammel

  13.998 DKK

  Sidney drejestol er betrukket med cognacfarvet semianilinlæder, som er en blød lækker læder som har fået en lille overfladebehandling, så den ikke suger. Dog er behandlingen tilpas lille, så læderet stadig ånder. Lænestolen er lavet med en enkel sort sokkel. Da mange ofte synes at skamlen kan stå i vejen, så har man lavet Sidney stolen med en indbygget fodskammel med manuel funktion. Den laves både i sort og i cognac læder. *Når man laver stolen i sort, er det en aluminiumssokkel der kommer på - ligesom på billedet.

  Vælg muligheder
 • Asti Lænestol & fodskammel

  8.292 DKK

  Asti stolen er her betrukket med en flot sort læder i dessin Soleda/skai, og så har man lavet den med en elegant  sokkel i blankt stål. Der er god støtte i ryggen, og lænestolen kan selvfølgelig læne tilbage, så du kan komme helt ned og sidde i din perfekte hvileposition. Soleda er en behandlet læder, som ikke suger hvis man skulle spilde noget i sin lænestol. Skai er en form for plastik som er på fx, på ryggen af stolen, da man ikke slider den del på samme måde som et sæde. Der er Soleda læder på alle slidflader,

  Tilføj til kurv
 • Matera U255 Hjørnesofa

  31.255 DKK

  Matera hjørnesofa er udstyret med en lækker sort Denver læder på alle slidflader. Derudover har vi sat høje metalben på hjørnesofaen, så det er let at komme under med støvsugeren, samtidig med at den får et lettere look når den bliver løftet fra gulvet. Matera hjørnesofa er udstyret med 2 el-recleinere, så du bare kan læne dig tilbage, og slå benene op.

  Tilføj til kurv
 • Ventura Lænestol & fodskammel

  14.562 DKK

  Ventura lænestole og fodskammel er høj på komfort, og så er det enkelt og elegant. Lænestol og skammel er betrukket med cognacfarvet semianilinlæder, som er en lækker blød læder, som har fået en lille overfladebehandling. Selve armene er i sort bøg, og dertil har man lavet soklen med sort metal stel.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Stresselss Emma E200 2 pers. Sofa

  Tilbud 22.450 DKK 17.960 DKK

  Emma sofaen fra norske Stressless er udviklet med Stressless' egen Ergo adapt funktion. Diskret vinkles sædet nemlig automatisk og justerer sig efter din krop. Dermed får du den perfekte vinkel, uanset om du sidder eller ligger ned. Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Stresselss Emma E200 3 pers. Sofa

  Tilbud 29.360 DKK 23.488 DKK

  Emma sofaen fra norske Stressless er udviklet med Stressless' egen Ergo adapt funktion. Diskret vinkles sædet nemlig automatisk og justerer sig efter din krop. Dermed får du den perfekte vinkel, uanset om du sidder eller ligger ned. Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

  Vælg muligheder
 • Tilbud

  Stressless Aurora 2 pers. sofa

  Tilbud 22.040 DKK 17.632 DKK

  Aurora sofaen fra Stressless har ekstremt bløde puder, som sikre dig en rigtig god komfort - og et miljø som du kan slappe af i. Trods de rene linjer har den også nogle flotte detaljer, der giver den et eksklusivt udtryk. Du kan vælge sofaen i forskellige farver i Stressless' bløde Paloma læder. • Bredde: 164 cm • Dybde: 81 cm • Højde: 89 cm • Sædehøjde: 47 cm • Sæde dybde: 55 cm Alle vores fysiske butikker er udstyret med et Stressless studie, men Møblér med Læderbo, har Sjællands største Stressless studie

  Vælg muligheder

Viser 1–30 af 113 resultater