Møblér med Wengberg Ishøj

Møblér med Wengberg i Ishøj

Vi glæder os til at se dig hos Wengberg Møblér i Ishøj. Vi har de sidste 40 år arbejdet på at skabe oplevelser og inspiration gennem kvalitetsmøbler til både det private hjem og virksomheder. Vi hjælper med at sammensætte indretningsløsninger, der indfrier dine forventninger, ønsker og budget. Gennem årene har møbelbutikken være en stor del af Ishøj, når det kom til boligindretning.

I dag er vores møbelbutik driftet af Jan Wengberg og Henrik Hansen. Vi har begge været mange år i branchen. Vi mener derfor, at vi supplerer hinanden godt i forhold til den mission, vi har med at blive den foretrukne møbelbutik nær København. Vi bestræber os på at uddanne vores personlige bedst muligt til både at yde den bedste service og kende til de indretningsløsninger, vi har i butikken.

Få en varm velkomst i vores bolighus

Vi har et tæt forhold til mange af vores kunder, da vi er heldige og taknemmelige, for at de igen handler deres møbler hos os. Det er derfor blevet en vigtig opgave for os at sikre at give så god en kundeoplevelse, at de besøgende eller handlende kommer igen. Du kan derfor forvente at blive budt varmt velkommen. Vi er tilgængelige til at give dig en ærlig og professionel rådgivning, og vi lytter til dine ønsker og idéer for din boligindretning.

Vi har ikke nogle mål og intentioner om at sælge det, vi har på lager, men forsøger at finde det rette match, du er på jagt efter.

Stort udvalg af møbler nær København

Hos Møblér i Ishøj har vi et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til alle husets rum. Det betyder, at du finder et stort udvalg af spiseborde, spisebordsstole, sofaer, lænestole, senge, lamper og diverse boligdekorationer. Det er kun din egen fantasi og budget der afgør, hvordan du kan skabe dit personlige præg på din bolig ud fra vores sortiment. Vi har både møbler for dig, som kan lide en moderne eller mere klassisk indretning. Vi har også mere alternative og kreative møbler, for dig som ønsker en boligindretning med kant. Uanset om du kommer fra Ishøj eller nær København, skal du ikke bekymre dig om transport af møblerne, hvis du skulle blive fristet til at købe et møbel hos os. Vi kan tilbyde levering til din adresse eller virksomhed.

Vi er hos Møblér i Ishøj en del af indkøbsaftalen i Møblér-kæden, der køber samlet ind for alle butikker rundt i hele landet. På denne måde sikrer vi os at have de bedste priser på alle vores produkter. Vi også en del af Wengberg møbelbutikkerne Glumsø og Læderbo, der også er Møblér-butikker.

Boliginspiration for enhver smag

Vi har indrettet vores møbelbutik i Ishøj med forskellige indretningsløsninger, så der er lidt for enhver smag. Det betyder, at du kan forvente at opleve forskellige indretningsmuligheder og stilarter, der måske kan få dig til at tænke lidt anderledes. Vi ændrer og tilpasser løbende vores indretningsløsninger i butikken, så du hele tiden kan få nye indtryk og idéer til, hvordan din boligindretning derhjemme kan komme til at se ud.

Fordele ved vores møbelhus i Ishøj

Levering

Vi kan hos Møblér tilbyde dig levering hjem til din adresse eller arbejdsplads. Uanset om du bor i Ishøj eller nær København, skal du ikke bekymre dig om, hvordan du får dine møbler hjem. Vi har egne chauffører, der giver besked, når vi kommer. Efter aftale kan vi også være behjælpelig med at samle dine møbler. Nemmere og smartere bliver det ikke, når du handler møbler hos os.

100% prismatch

Som medlem af Møblér-kæden har vi en stærk indkøbsafdeling, der sikrer os de bedste priser på markedet. På denne måde kan du med ro i maven købe dine møbler hos os uden at tænke på, om varen kan fås billigere et andet sted. Såfremt du alligevel falder over et tilbud, der er bedre end vores, kan vi tilbyde dig et prismatch på konkurrentens tilbud. Kom ind og hør nærmere om dine betingelser for at opnå prismatch.

Høj faglighed og god kundeservice

Vores personale bestræber sig på at give dig den bedste kundeoplevelse, fra når du træder ind i vores møbelbutik i Ishøj. Det mener vi, at vi kan tilbyde ved at give dig plads til at kigge dig omkring og finde inspiration samt ved at kunne vejlede og hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have om de enkelte møbler eller løsninger, der måtte være. Har du en specifik forespørgsel eller ønsker du at bygge din egen sofa eller seng, er det også noget, vi kan være dig behjælpelige med.