Skovby

Skovby

Skovby Møbelfabrik er en dansk møbelproducent, der er kendt for sin høje kvalitet og bæredygtige produktion. Siden 1933 har de designet og produceret møbler, der kombinerer funktion, komfort og skandinavisk design.
Deres sortiment inkluderer spiseborde, stole, sofaborde, skænke og meget mere. Alle møbler er fremstillet af træ fra bæredygtige skove og kan tilpasses individuelle ønsker. egen stue.
Hos Møblér med Wengberg kan vi vejlede dig igennem Skovbys store sortiment. Derudover har vi også nogle eneretsmodeller fra Skovby, som kun Møblér kan lave.
Skovby møbelfabrik er kendte for at være innovative specielt i forhold til deres spisebordsløsninger, hvor mange af deres spiseborde har gode udtræk og magasin til tillægsplader.
Skovby laver alle deres møbler i Jylland, og har en lang erfaring med at lave spiseborde, opbevaringsmøbler, og spisebordsstole.

3588_skovby-sm26-spisebord-sortbejdset_001-1-1
5005446__skovby sm119 spisebord_002
sm55 milhø

Skovby SM33

SM33 spisebordet fra Skovby Møbelfabrik er et populært spisebord, der er kendt for sin funktionelle design og høje kvalitet. Det er et udvidbart spisebord, hvilket betyder at det kan forlænges for at give plads til flere gæster. Det kan forlænges med ekstraplader, som kan gemmes under bordpladen, når ikke i brug. Det er lavet i både massivt træ finér og med en overflade af laminat, og kan i mange tilfælde fås i flere træsorter og finish.

Bordet er designet med et elegant og tidløst look, der passer ind i en række forskellige indretningsstile. Det er også kendt for sin styrke og holdbarhed, og kan være en god investering for dem, der søger et kvalitets spisebord, der kan bruges i mange år.

Se mere

SM33 spisebord

På videoen kan du se hvordan SM33 fungerer i forhold til at slå spisebordet ud. Ved at slå tillægspladerne ud går spisebordet fra 6 sidepladser til 9 sidepladser, hvilket giver plads til ekstra gæster.
SM33 laves både i både massiv eg, og i finér. Derudover laves det runde spisebord også med sort- og hvid nanolaminat på toppladen.

https://www.youtube.com/watch?v=b8LKhBOuvCghttps://www.youtube.com/watch?v=M7IMZT6MPLs

SM27 spisebord

SM27 spisebordet fra Skovby Møbelfabrik er et populært spisebord, der er kendt for sit funktionelle design og høje kvalitet. Det er et spisebord som kan udvides med 6 tillægsplader uden støtteben, hvilket betyder at det kan give plads til flere gæster. Det kan forlænges med ekstraplader, som kan gemmes i et magasin under bordpladen, når de ikke i brug.

Det er lavet i træ og kan i mange tilfælde fås i flere træsorter og finish. Bordet er designet med et elegant og tidløst look, der passer ind i en række forskellige indretningsstile. Det er også kendt for sin styrke og holdbarhed, og kan være en god investering for dem, der søger et kvalitets spisebord, der kan bruges i mange år.

au.

SM55 spisebordsstol

SM55 spisebordsstol fra Skovby bliver både lavet i læder og i stof, og derudover er der mange valgmuligheder i forhold til farver. Spisebordsstolen har mange gode egenskaber, som en moderne spisebordsstol skal besidde.
Vi er nemlig begyndt at sidde længere tid ved spisebordet og ofte kommer vi faktisk ikke over i de bløde møbler efter maden - men vi bliver derimod ved spisebordet. Derfor er SM55 perfekt, da spisebordsstolen har en utrolig behagelig komfort både i sæde og ryg. SM55 har drejestel, så derfor kan du også skifte siddeposition i stolen.

Populære modeller fra Stressless

Hvorfor vælge Skovby?

Kvalitet
Skovbys møbler er lavet af træ og er kendt for deres god kvalitet, holdbarhed og smukke design. De bruger ofte teknologier som fingerføring, som giver møblerne en glat og præcis finish, og deres møbler er ofte fremstillet med en høj grad af detaljeringsgrad. Skovby er også kendt for at bruge materialer af høj kvalitet i deres produktion, såsom egetræ og bøg.

Produceret i Danmark
Skovby møbelfabrik er et dansk familieforetagende som startede i 1933.
Skovby producerer stadig alle sine produkter i Danmark, så uanset om du vælger en skænk, spisebordsstol eller spisebord, så er det lavet i Galten i Jylland.

Bredt sortiment
Uanset om du mangler en skænk, spisebord, kontorborg eller lignende så har Skovby et bredt sortiment af mange forskellige typer møbler. På den måde kan du bevare den røde tråd igennem hele boligen ved at have design fra Skovby.