Naver

Naver Collection

Hos Wengberg.dk kan du finde kvalitetsmøbler til både spisestue, soveværelset, stue og et flot udvalg af møbler til opbevaring. Her på siden finder du alle vores møbler fra Naver Collection. Klik ind på det enkelte møbel, og find netop det design, der passer til dig og din stil.

Naver Collection - fokus på det traditionelle snedkerhåndværk

Naver Collection blev grundlagt i 1995. Og målet var klart; møblerne skulle tage hensyn til det traditionelle snedkerhåndværk samtidig med, at stilen skulle holdes moderne. Det kommer den dag i dag stadig til udtryk, blandt andet når designerne bag kollektionen på den ene side stolt holder snedkerfaget i hævd samtidig med, at de benytter nye og mest avancerede maskiner, når de tidløse og smukke møbler skal fremstilles.

Naver Collection er et samarbejde mellem Aksel Kjersgaard A/S og Gramrode Møbelfabrik A/S. De to virksomheder arbejder energisk og innovativt sammen for at skabe en tidssvarende møbelkollektion. De forskellige Naver Collection møbler, du finder her på siden, kommer dermed fra to forskellige fabrikker.

Tiger spisebordsstole

Tiger spisebordsstole fra Naver Collection er designet af Henrik Lehm, og kan laves på mange forskellige måder. Tiger spisebordsstole laves i forskellige træsorter:

  • Eg
  • Ask
  • Valnød
  • Elm

Når du vælger en Tiger spisebordsstol, så har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige behandlinger, for eksempel behandling med olie, sæbe, hvidolie og lak.

Metalstellet kan du både vælge i krom og i sort metal.

Indret din bolig med Naver

Trænger dit hjem til en opgradering? Eller drømmer du om en bolig fyldt med dansk design? Naver Collection er indbegrebet af skandinavisk design og håndværk, når det er allerbedst. Og med Naver Collection, kan du indrette både spisestuen, stue og andre opholdsrum.

I kollektionen finder du blandt andet:

⇒ Spisebordsstole

Spiseborde

Sofaborde

Skænke

Find stort udvalg af Naver Collection

Her på siden finder du alle Naver Collection-møbler i vores sortiment. Vi forhandler både stole, spiseborde, sofaborde, skænke og andre opbevaringsmøbler fra Naver Collection. Når du vælger et møbel fra Naver Collection, så kan du være sikker på, at intet er gjort tilfældigt. Designerne bag møblerne har gennemarbejdet og udtænkt hver en centimeter – lige fra start til slut.

De danske designere bag Naver Collection ved nemlig, at det er de små ting, der har den store betydning. Derfor bliver det massive træ, som skal bruges til møblet, også altid nøje udvalgt, ligesom at træet altid bliver sorteret således, at farve og struktur passer sammen til det enkelte møbel. Alle dele bliver selvfølgelig også altid pudset efter med håndkraft til allersidst.

Visionen bag Naver Collection

Naver Collection går aldrig på kompromis med hverken design eller kvalitet. Naver sætter nemlig en ære i deres håndværk og alle detaljer er gået igennem for den mindste detalje. Stilen er moderne. Men samtidig respekterer Naver Collection det traditionelle snedkerhåndværk. Faktisk er navnet bag kollektionen inspireret af den flere hundrede år gamle skandinaviske tradition, hvor snedkerne tog rundt i hele Europa for at dygtiggøre sig ved at lave forskelligt arbejde inden for snedkeriet.

Siden 1995 har Naver Collection skabt et gennemført samarbejde med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, hvilket har ført til anerkendelse både nationalt og internationalt.

Naver Collection bliver fremstillet på to forskellige møbelfabrikker; Aksel Kjersgaard A/S (grundlagt i 1852) og Gramrode Møbelfabrik A/S (grundlagt i 1924). Det er fordelt således, at Aksel Kjersgaard laver opbevaringsmøbler for Naver Collection, og så laver Gramrode Møbelfabrik spiseborde og spisebordsstole – blandt andet de kendte Tiger- og Midas spisebordsstol.

Vil du vide mere om Wengberg?

Hos Wengberg.dk er vi stolte af at forhandle kvalitetsmøbler fra anerkendte brands. Vi vælger vores møbler med stor omhu, for på den måde kan vi altid sikre vores kunder, at de får ordentlig kvalitet med hjem, når de handler hos os. Fælles for de brands, vi har valgt at have på vores hjemmeside og i butikkerne, er, at alle møblerne produceres i Europa. Mange af dem endda faktisk i Danmark og Skandinavien.

Hos Wengberg.dk er vi eksperter indenfor møbler og boligtilbehør. Vi kan rådgive dig – både når det handler om, hvilket skum til din nye sofa, du bør vælge, og når dine spørgsmål handler om, hvordan du behandler Tiger stolen eller andet fra Naver Collection. Intet spørgsmål er for stort eller småt til os. Så hvis du er i tvivl om dit køb, eller hvis du har spørgsmål angående din ordre, så kan du altid kontakte os. Du kan både ringe, skrive eller chatte med os via chatfunktionen i højre hjørne. Vi glæder os til at høre fra dig.

Udvalg

Naver Tiger armstol - Eg
Fra 4.195 kr
5.594 kr
Fra 4.195 kr
AK2730 Naver skænk - Valnød
32.538 kr
32.538 kr
Athene Naver spisebordsstol
9.396 kr
9.396 kr
9.396 kr
AK2720 Naver TV-bord
18.361 kr
18.361 kr
AK2742 Naver barskab
25.834 kr
29.449 kr
25.834 kr
Naver Tiger armstol - Valnød
6.497 kr
6.497 kr
6.497 kr
Tiger Naver barstol GM 4107 - Sort ask
5.279 kr
6.588 kr
5.279 kr
Tiger Naver barstol GM 4107 - Eg hvidolie
5.119 kr
6.399 kr
5.119 kr
18