Naver skænke

Naver Collection opbevaring

Leder du efter et unikt og elegant møbel, hvor du kan opbevare dine genstande? Så bør du overveje en skænk fra det danske møbelbrand, Naver Collection. Møbler fra Naver Collection er nemlig indbegrebet af funktionalitet, komfort og design, der passer i et moderne hjem. Find din skænk her på siden.

Smukke skænke fra Naver Collection

Hvis du søger en klassisk skænk med et moderne twist, så kan du glæde dig over, at det er lige præcis hvad du finder hos Naver Collection. En skænk herfra er det perfekte opbevaringsmøbel. Vælg blandt andet en af vores personlige favoritter, AK2730 Naver Skænk, som er udstyret med bløde jalousidøre. Bag lågerne er skænken inddelt i tre rum, hvor du både finder hylder og bakker; perfekt til opbevaring af bestik. På toppen af skænken finder du en smuk plade af hvid Corian – et slidstærkt materiale, som både er nem at vedligeholde og utrolig smukt. Skænken laves både i valnød og eg.

Ak2730 Naver skænk
Ak2730 Naver skænk Eg

Naver opbevaring

Shop møbler fra Naver Collection

Naver Collection er kendt for at skabe gennemførte og tidssvarende møbelkollektioner, som altid respekterer det traditionelle håndværk. Hos Wengberg.dk kan du finde et bredt udvalg af skønne møbler fra Naver Collection. Du finder blandt andet følgende fra det danske brand:

Oplev fordelene, når du handler hos Wengberg.dk

Hos Wengberg.dk har vi forhandlet møbler siden 1997. Vi har over 1.000 forskellige produkter, men selvom vi har et bredt sortiment, så er vores produkter altid meget nøje udvalgt. På den måde kan vi altid stå på mål for den kvalitet, du betaler for. Mange af vores møbler bliver produceret i Danmark, og generelt så finder du meget dansk design hos os. Vi har over 100 forskellige leverandører, og – foruden Naver Collection – finder du blandt andet Stressless, Skovby, Montana og mange flere kendte møbelbrands.

Hos Wenberg.dk er vores personale naturligvis faguddannet. Det betyder også, at uanset hvilke spørgsmål, du måtte have, så kan vi rådgive dig og besvare dine spørgsmål på bedst mulig vis. Vi er ofte tilgængelige på vores livechat her på hjemmesiden, men hvis vi ikke er online, så kan du også både kontakte os på mail og telefon. Vi glæder os til at høre fra dig!

Visionen bag Naver Collection

Naver Collection går aldrig på kompromis med hverken design eller kvalitet. Naver sætter nemlig en ære i deres håndværk og alle detaljer er gået igennem for den mindste detalje. Stilen er moderne. Men samtidig respekterer Naver Collection det traditionelle snedkerhåndværk. Faktisk er navnet bag kollektionen inspireret af den flere hundrede år gamle skandinaviske tradition, hvor snedkerne tog rundt i hele Europa for at dygtiggøre sig ved at lave forskelligt arbejde inden for snedkeriet.

Siden 1995 har Naver Collection skabt et gennemført samarbejde med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, hvilket har ført til anerkendelse både nationalt og internationalt.

Naver Collection bliver fremstillet på to forskellige møbelfabrikker; Aksel Kjersgaard A/S (grundlagt i 1852) og Gramrode Møbelfabrik A/S (grundlagt i 1924). Det er fordelt således, at Aksel Kjersgaard laver opbevaringsmøbler for Naver Collection, og så laver Gramrode Møbelfabrik spiseborde og spisebordsstole – blandt andet de kendte Tiger- og Midas spisebordsstol.