Naver sofaborde

Naver Collection sofaborde

Sofabordene fra Naver Collection har et rent og elegant udtryk. Her på siden kan du finde alle vores sofaborde fra det danske møbelbrand, Naver Collection. Shop for eksempel sofaborde i massivt træ eller sofaborde i en unik kombination med top af corian og trækanter. Leder du efter andre møbler fra Naver Collection? Se alle møblerne her.

Udforsk vores elegante sofaborde fra Naver Collection

Et sofabord kan være med til at fuldende indretningen i din stue. Så når du skal købe et sofabord, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder et, der passer sammen med din sofa og resten af rummet. Hvis du gerne vil skabe hygge og varme i dit sofahjørne, så vil et sofabord i træ uden tvivl være et godt valg. hvis du er mere til et enkelt og minimalistisk udtryk, så kan et hvidt eller sort sofabord være det rigtige valg. Se alle vores sofaborde fra naver Collection her på siden, og find det bord, der passer hjem i din stue.

Skærmbillede 2023-03-27 kl. 13.13.34
Skærmbillede 2023-03-27 kl. 12.16.03

Møbler fra Naver Collection

Drømmer du om en bolig fyldt med elegante møbler, hvor det traditionelle snedkerhåndværk og den moderne stil går hånd i hånd? Så skal du måske kigge lidt nærmere på nogle af Naver Collections andre møbler. Hvis du handler hos Wengberg.dk, så kan du glæde dig over, at vi blandt andet forhandler følgende fra det danske møbelbrand:

De forskellige møbler findes naturligvis i flere designs og kan også ofte vælges i både eg, valnød, ask og andre træsorter. Her kan du også vælge mellem forskellige behandlinger.

Om Naver Collection

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med det mål at skabe et tidssvarende møbelbrand, der både tager hensyn til det traditionelle snedkerhåndværk og den moderne stil. Siden 1995 har Naver Collection haft et gennemført samarbejde med danske designere som Ebbe Gehl & Søren Nissen, Henrik Lehm, Hans Sandgren og Susanne Grønlund, hvilket har ført til både nationalt og internationalt anerkendelse.

Naver Collection bliver i dag fremstillet på to forskellige møbelfabrikker; Aksel Kjersgaard A/S (grundlagt i 1852) og Gramrode Møbelfabrik A/S (grundlagt i 1924). Det fordeler sig sådan, at Aksel Kjersgaard laver opbevaringsmøbler, og så laver Gramrode Møbelfabrik spiseborde og spisebordsstole – blandt andet de kendte Tiger- og Midas spisebordsstol.

Vil du vide mere om Naver? Besøg vores side om Naver Collection her.