Naver spiseborde

Naver Collection spiseborde

Her på siden finder du alle vores spiseborde fra Naver Collection. Indret din spisestue med et æstetisk og unikt rundt spisebord med massiv bordplade, eller vælg det lange plankebord på 240 centimeter, som passer smukt sammen med Tiger stolen fra Naver Collection. Hvilket bord der passer bedst til dit hjem er selvfølgelig helt op til dig. Men hvis du mangler de rette spisebordsstole, så kan du naturligvis også købe dem hos os. Find alle Naver møbler ved at klikke her.

Smukke spiseborde fra Naver Collection

Overvejer du investere i et spisebord fra Naver Collection? Det kan vi godt forstå. Et møbel fra Naver Collection er nemlig ikke alene utrolig smukt at se på. Det er også lavet i de bedste materialer, som kan holde i mange år frem.

Spisebordet kommer i forskellige varianter. Nogle er med en bordplade i massivt træ og ben i rustfrit børstet stål. Andre er lavet i et lækkert nanolaminat, hvilket gør bordet både elegant men også praktisk.

Naver straight
GM 3640 Naver spisebord

Naver spiseborde

Hvis du er på udkig efter andre møbler fra Naver Collection, så kan du glæde dig over, at vi blandt andet forhandler følgende fra deres kollektion – i flere varianter:

Historien og grundlæggerne bag Naver Collection

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med en klar mission; de ville skabe en gennemført og tidssvarende møbelkollektion, som samtidig respekterer det traditionelle håndværk. Naver Collection går nemlig aldrig på kompromis med hverken deres design eller snedkerhåndværk. Og selvom de selvfølgelig bruger de nyeste og mest avancerede maskiner til at lave de smukke møbler, så holder de stadig snedkerfaget og den lange tradition for det traditionelle snedkerhåndværk i hævd. Det kommer blandt andet til udtryk, når alle dele af møblet selvfølgelig bliver pudset efter med håndkraft til allersidst.

Naver Collection er grundlagt af de to danske designere, Ebbe Gehl og Søren Nissen, og deres Naver Collection er på mange måder en hyldest til det gode håndværk. Møblerne, som ofte nærmest er som skulpturer, er nemlig smukke fra alle ledder og kanter. Den mindste detalje er tænkt igennem. Blandt andet kommer Naver Collection-møblerne fra forskellige træsorter, og her er det selvfølgelig også vigtigt, at træet bliver tørret korrekt, ligesom at træet naturligvis bliver valgt med stor omhu, så træets struktur passer sammen med det enkelte møbel.

Få prismatch, når du køber Naver spiseborde hos Wengberg.dk

Vidste du, at vi hos Wengberg.dk har prismatch? Det gælder for alle vores møbler, og selvfølgelig også på spiseborde fra Naver Collection. Helt konkret betyder vores prismatch, at vi matcher den laveste butiks- og netpris. Så hvis du kigger på et møbel hos os, men ser, at det samme møbel er billigere hos en af vores konkurrenter, så sænker vi vores pris, så vi kan matche deres.
På den måde kan vi nemlig altid give vores kunder den bedste pris på markedet. Og selvfølgelig den bedste oplevelse. hos Wengberg.dk ønsker vi altid at levere en god kundeservice. Hvis du har nogle spørgsmål, store som små, må du derfor heller ikke tøve med at kontakte os. Vi er eksperter i møbler og kan derfor også løse langt de fleste problemer, du måtte have.