Naver stole

Naver Collection stole

Velkommen hos Wengberg.dk. Her på siden kan du finde alle vores stole fra Naver Collection. Indret din spisestue med de populære Tiger spisebordsstole med eller uden armlæn, eller vælg den bløde og utrolig komfortable stol, Midas, fra Naver Collection. Valget er selvfølgelig fuldstændig dit. Og uanset hvad du klikker i din indkøbskurv fra Naver Collection, så tør vi godt love dig, at du får dansk design lidt ud over det sædvanlige.

Find alle Naver møbler ved at klikke her.

Naver Collection spisebordsstole: Elegant, dansk håndværk

 

Vores eksklusive Naver stole fås i forskellige moderne designs og materialer. Det giver dig mulighed for at finde netop de stole, der passer bedst ind i din bolig – og selvfølgelig sammen med dit spisebord. Hos Naver Collection går designerne ikke på kompromis med noget - hverken når det kommer til møbeldesign eller komfort. Stolene bliver produceret på en møbelfabrik, hvor de tager det traditionelle snedkerhåndværk utrolig seriøst. Når du køber en stol fra Naver Collection kan du derfor også være sikker på, at der er tænkt på hver enkelte detalje.

Tiger spisebordsstole

Spisebordsstolen Tiger er en af Naver Collections mest populære møbler. Tiger-stolen er den perfekte kombination af æstetik og komfort.
Den er nemlig designet med fokus på menneskets naturlige siddebehov, men uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk.

Stolen, som er skabt af designer Henrik Lehm, har et polstret sæde og et karakteristisk ryglæn, som tilsammen giver et elegant udtryk.

 

Tiger stolen findes i forskellige træsorter:

  • Eg
  • Ask
  • Valnød
  • Elm

Når du bestiller en Tiger spisebordsstol, så har du desuden mulighed for at vælge mellem forskellige behandlinger af træet, ligesom at du både kan vælge dit metalstel i krom og sort metal.
Derudover kan du selvfølgelig også vælge om du vil have armlæn på din Tiger stol, eller om du foretrækker spisebordsstolen uden armlæn.

På den måde kan vi stort set skræddersy en Tiger spisebordsstol til dig og din bolig.

Oplev fordelene, når du handler hos Wengberg.dk

Naver Collection er et dansk møbelbrand, som blev grundlagt i år 1995. De havde en klar mission om at ville skabe en gennemført møbelkollektion, som både skulle respektere det traditionelle håndværk samtidig med, at møblerne skulle være moderne. Naver Collection går nemlig ikke på kompromis med hverken deres design eller snedkerhåndværk. Og selvom de selvfølgelig bruger de mest avancerede maskiner på markedet, til at lave de smukke møbler, så holder de stadig snedkerfaget og den lange tradition for det traditionelle snedkerhåndværk i hævd.

Leder du efter andre møbler fra Naver Collection? Hos Wengberg.dk kan du selvfølgelig shoppe alle dine Naver Collection-møbler. Vi forhandler både:

  • Spiseborde
  • Sofaborde
  • Skænke
  • Og mange andre opbevaringsmøbler

Når du vælger et møbel fra Naver Collection, så kan du være sikker på, at intet er gjort tilfældigt. Designerne bag møblerne har gennemarbejdet og udtænkt hver en centimeter – lige fra start til slut. Køb et møbel fra Naver Collection, og glæd dig til at mærke forskellen.

Inspiration – finder du blandt andet Stressless, Skovby, Montana og mange flere kendte møbelbrands.

Hos Wenberg.dk er vores personale naturligvis faguddannet. Det betyder også, at uanset hvilke spørgsmål, du måtte have, så kan vi rådgive dig og besvare dine spørgsmål på bedst mulig vis. Vi er ofte tilgængelige på vores livechat her på hjemmesiden, men hvis vi ikke er online, så kan du også både kontakte os på mail og telefon. Vi glæder os til at høre fra dig!