Brands

Brands

Vi har samlet nogle af de mærker, som fylder mest i vores sortiment af møbler, for at du lettere kan få et overblik, men også en større viden om de virksomheder som laver dit næste møbel. Fælles for vores nævnte brands, er at alle producerer deres møbler i Europa, og mange af dem producerer endda i Danmark og resten af Skandinavien.
Nogle af de brands der stadig laver deres møbler i Danmark er, Skovby, Skalma, Naver, Montana, Farstrup, Findahl og Nielaus.

Lænestole & sofaer af høj kvalitet. Alle møbler fra Stressless bliver lavet i Norge med fokus på komfort, og skandinavisk stil.

Skovby laver spiseborde, spisestole, og en masse forskellige opbevaringsmøbler. Skovby laver møbler i Danmark, og er kendt for deres udtræksbrode.

Tenzo er fra Sverige, og er eksperter i at lave opbevaringsmøbler i alle størrelser, og til fornuftige priser.

Conform er kendt for deres lænestole, hvor de er gode til at balancere mellem det elegante design, og den gode komfort.

Umage startede med at lave lamper, men er blevet kendte for deres loungestole, og deres opbevaringsmøbler i flot design.

Naver er førende indenfor snedkeriets ædle trækunst. Det gælder både deres spiseborde, stole, opbervaringsmøbler og loungestole.

Leder du efter en moderne seng? Auping er det mest nytænkende sengebrand, som både tænker på komfort, design og miljøet.

Montana er efterhånden et verdenskendt brand, og beskæftiger sig med opbevaringsmøbler, spiseborde og stole.

PBJ er gode til det minimalistiske design, og generelt gode til at lave spiseborde, spisebordsstole og opbevaring i forskellige størrelser.

Farstrup er Danmarksmestre i at lave tilpassede stole til præcis din krop. Du kan trykke på billedet, og læse om Farstrup.

Natuzzi Italia laver sofaer i flot italiensk design og kvalitet.
De er kendte for deres lækre ledertyper, og ekstravagante design

Nielaus producerer fantastiske polstremøbler i alt fra lænestole til sofaer, og tilmed bliver det hele lavet i Danmark.

Skalma laver flotte sofaserier som Columbia, Bolivia og Peru. Fælles for de mange serier, er god komfort, gode materialer, og så kan man vælge mellem stof og læder på deres modeller.

Andersen er fænomenale til at lave flotte opbevaringsmøbler, som ofte har et friskt design, med forskellige størrelser og farver.

Kristensen & Kristensen producerer smukke spiseborde og mange forskellige typer opbevaringsmøbler. Der hvor de skiller sig ud, er at de ofte bruger ask, og man kan vælge mange forskellige udtryk, når man kombinerer ask og olie.

Trekanten-Hestbæk er mest kendt for deres gode sovesofaer, som laves i forskellige størrelser og forskellige typer tekstil. Derudover laver de også sofaborde som fx. AH16.

Findahl by Hammel er et dansk firma, som primært laver virkelig lækre spisebordsstole. Mange af stolene laves i forskellige træsorter, og kan både laves i læder og i stof.